Scroll or use arrow keys to navigate the site

De (vak)vrouw achter Renata Heerink Photography

It’s not what you look at that matters, it’s what you see…
Voor de mooiste portret- en lifestylefotografie vind je in Renata Heerink Photography een vakvrouw. Mijn voorliefde voor deze vormen van fotografie komen allereerst door mijn fascinatie voor natuurlijk licht, mensen, lachen, emoties en relaties. En dat zie je terug in het resultaat: mensen worden dan ook vrolijk als ze mijn foto’s zien. Probeer het maar uit met mijn portfolio.
‘Beelden zeggen meer dan 1000 woorden’

KWALITEIT DANKZIJ STUDIES

Dankzij mijn studie fotografie kon ik mijn voorliefde theoretisch onderbouwen. Logisch dat ik mijn opleiding dus verdiepte met portret- en eventfotografie. En dankzij mijn studie marketing en bedrijfseconomie weet ik ook wat voor koop- en andere effecten we kunnen oproepen met de juiste marketinginsteek bij foto’s. Hierdoor verkoop je je bedrijf, product of dienst beter met mijn fotografie.

VEELZEGGENDE ZAKELIJKE FOTO’S

Tegenwoordig vind je mijn lifestyle- en portret/profielfotografie vooral op social media en ingezet via andere marketingtools. In mijn klantenkring tref je dan ook veel onderneemsters, kleine bedrijven en modezaken. Ook als je uit een andere richting komt, leg ik je graag vast op de gevoelige plaat. Met liefde en plezier!

SFEERFOTO’S IN FAMILIEKRING

Ontdek in mijn portfolio ook veel vrouwen en kinderen in vrolijke en persoonlijke portretten. Kijk verder eens naar de verrassende vriendinnenshoots en de familiebeelden van zusjes en broertjes, oma of opa met kleinkinderen of mama en papa met hun kinderen. Zit je nog in het stadium daarvóór? Dan spreken de loveshoots, bruidsreportages en zwangerschapshoots je wellicht meer aan.

WAAR?

Als fotograaf werk ik vanuit Borne, Nederland. Jouw foto’s maak ik vanzelfsprekend overal ter wereld. Waar wil jij naartoe?

FOTOSHOOT BOEKEN?

Mail naar info@datisdefotografe.nl. Of bel me via het mobiele nummer dat je op de contactpagina vindt.

Neem contact op!

 

Download hier de pdf  zakelijke-fotografie

Neem contact op!

 

renata cerna logo

collage website2

LET'S GET IN TOUCH

*

*Contact Info

Tel. 0748517679