Scroll or use arrow keys to navigate the site

Authentiek & ongedwongen op de foto

profilovka-0167

Gefotografeerd worden is soms een intieme bezigheid. Ik wil mensen op mijn foto’s aandacht schenken en verbinding met ze maken, zodat ze zich voor de kamera ontspannen en ze van een fotosessie genieten.  Dat is mijn belangrijkste bijdrage in de fotografie.  

Bij een fotosessie is een vertrouwelijke sfeer een vereiste. Het gaat om verbinding. Zowel binnen de fotografie als daarbuiten. Ik wil zien wie er werkelijk schuil gaat achter de ingestudeerde glimlach. Door de jaren heen heb ik mijn techniek ontwikkeld en verfijnd. Al jong wist ik dat ik fotografe wil worden. Ik fotografeer nu meer dan 20 jaar en geloof nog steeds, dat ik met mijn fotografie de wereld kan veranderen. Optimisme is mijn grootste voorrecht.

Blog

In mijn blogs ga ik je vertellen hoe zo’n fotoshoot verloopt en wat we samen hebben beleefd. Op deze manier wil ik je een kijkje achter de schermen geven, zodat je weet wat je verwacht als je je door Renata Heerink Phototography laat fotograferen. Dan weet je, waarop je je kunt verheugen, omdat  het gewoon een heel leuke en een bijzondere beleving is.  Ook ga ik je tips gewen hoe je jou kan voorbereiden voor een fotosessie en wat we samen doen om leuke foto’s van jou te maken.

Volgens mij is fotograferen de kunst van observeren. Het gaat erom iets interessants te vinden in een gewone situatie of plek… Ik heb ontdekt dat het heel weinig te maken heeft met de dingen die je ziet en alles te maken heeft met de manier waarop je naar ze kijkt.

Hieronder zie je mij aan  het werk. De foto’s zijn gemaakt door Heleen Saaf, een bijzondere vrouw en fotografe, die ook mijn vriendin is. Leuk is dat een vriendin foto’s van mij maakt terwijl ik zelf foto’s maak van twee goede vriendinnen, onze dochters. Meer over een vriendinnen shoot vind je hier.


Ik ga hier ook erover schrijven wat me inspireert  tot nieuwe foto projecten en natuurlijk deel ik ook mijn persoonlijke ervaringen met je.

  • Wacht niet langer en stuur me een bericht, waarmee je je aanmeld voor mijn nieuwsbrief, om als eerste over geplande acties van Renata Heerink Photography te ervaren en krijg een tegoedbon ter waarde van 25 EUR voor jouw fotoshoot.
Bericht sturen!

20-00-2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET'S GET IN TOUCH

*

*Contact Info

Tel. 0748517679