Scroll or use arrow keys to navigate the site

Huisdieren op de foto / pets voor de lens

Het is hartstikke leuk als je gevraagd wordt voor een fotoshoot op basis van referenties en het maakt niet eens uit, dat het jouw eerste opdracht is in een dierenkliniek. Ik moest niet lang er over nadenken of ik het wel of niet wilde doen, het leek me direct leuk!

Een relaxed sfeer

We hadden ruim 2,5 uur de tijd ingepland en dat gaf ons de ruimte om in een relaxte sfeer te werken. Dat is gewoon prettig voor mensen en voor de dieren.

Van tevoren hadden we al afgesproken welke foto’s er nodig zijn en wat voor de klant belangrijk is. Ik had de lokatie bezocht en bekeken om te bepalen in welke ruimtes we die foto’s wilden maken en hoe we alles moeten voorbereiden voor het beste resultaat.

Natuurlijk wilde de hond niet de hele tijd een topmodel spelen en de poezen liepen steeds weg. En niet te vergeten, het was bijna onmogelijk om de cavia naar de camera te laten kijken ūüėČ ¬†

Iedereen heeft echt genoten tijdens de shoot en het was heel erg behulpzaam dat er altijd mensen waren die achter mijn rug de aandacht van de dieren trokken. Samen hebben we veel gelachen. Ik heb een ruime hoeveelheid foto’s gemaakt. Na een paar dagen had ik ze al op de website geplaatst. Zo kon de klant fijn kiezen.


Deze foto’s waren voor de website van de Dierenkliniek Tweesprong in Borne. Ze wilden graag eigen beelden met eigen personeel om de werkelijke sfeer van de kliniek aan klanten en potenti√ęle klanten te laten zien. Ik had ook wat banners voor social media voorbereid, zodat ze zich on-line in een compleet nieuw jasje konden laten zien.

Heb je ook foto’s nodig voor je website, social media of drukwerk? Stuur me dan een bericht!

Meer info nodig? Kijk dan in de brochure zakelijke-fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET'S GET IN TOUCH

*

*Contact Info

Tel. 0748517679